4 juli 2007

Hillerød(DK) - Sottrum(DE)

577 Km

route Hillerod - Rotenburg

De volgende morgen maar snel de deur uit om een stuk te rijden. Het was redelijk weer, het regende niet. Ben dus maar een alternatieve route gaan rijden. Het was gewoon genieten van het glooiend Deense landschap.
Rond het middaguur komen dan al snel de grote hangbrug in zicht. Zijn pijlers zijn al van verre te zien. Machtig als je dan zo hoog boven water over zo'n smalle brug rijdt.
Een uurtje later is het weer gaan regenen en ben ik maar weer op de snelweg gaan rijden.
En dan op weg naar de Duitse grens. Daar heb ik de laatste briefjes vreemd geld ingewisseld. De kronen uit de noordelijke landen.
Dan nu verder door Duitsland en een camping opzoeken. Hopelijk kan ik de afrit vinden die me naar de camping bij Hamburg brengt. Er was veel verkeer, miste de afrit. Jammer. Nu eerst dwars door Hamburg en dan een parkeerplaats opzoeken. Een uurtje later, op een parkeerplaats langs de snelweg even in het boek gekeken en vond een camping in het dorpje Sottrum. In de buurt van Rotenburg.
Daar kwam ik om zes uur aan en, jawel, het was eindelijk weer droog. Ook deze camping is weer erg druk. Ik zit nu in het hoogseizoen en dat is dus duidelijk te merken.
Een potje koken en dan niet te laat naar bed. Morgen de laatste dag.

vorige eerste vorige laatste volgende volgende

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!