5 juni 2007

Iggesund - Bjästa

238 Km

route Iggesund - Bjasta

Op dinsdag de 5de juni zoals gewoonlijk weer om negen uur vertrokken. Aangezien ik nog steeds geen wasmiddel heb ben ik eerst naar de de lokale super gegaan om een fles te kopen. Samen met een zak appelen en dan weer achter het stuur op weg naar het tankstation om de brandstof weer aan te vullen. Steeds weer zorgen een volle tank te hebben.
Na een tijdje, het is ondertussen twaalf uur geworden, ben ik een pauze gaan houden in een klein stadje, Härnösand. Daar zouden wat oude wijken zijn. Viel me een beetje tegen.
Door gereden naar een van de grootste hangbruggen van Europa. Volgend het foldertje is het een kopie van de "Golden Gate" brug in St. Francisco. Inderdaad is het een imposant bouwwerk.
Om half vier ben ik op de plaats, waar ik wil overnachten, aangekomen. Kornsjö bij Bjästa. Dan rij ik de camping op en zie tot mijn verbazing dat er twee caravans staan. Niets bijzonders, al hoe wel, beide uit Nederland. Je vind ze overal. Ze waren aan het inchecken, ben ik ook maar gaan doen. Voor 170 Zweedse kronen kan ik de nacht overblijven.
De was uitgezocht, alle donkere was in de ton en met water en wasmiddel het dak op. Kan het daar morgen lekker schudden. Na het eten een korte wandeling gemaakt en de rest van de avond gelezen en wat op het internet, gratis, gekeken. Wat mailtjes beantwoord en vele weg gegooid.

vorige eerste vorige laatste volgende volgende

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!