4 juni 2007

Bredäng - Iggesund

308 Km

route Bredang - Iggesund

Op maandag de 4de juni om negen uur uit Bredäng vertrokken. Eerst even door Stockholm rijden en de goede afslag nemen. Daarna werd het een rustig dagje rijden.
Om drie uur in Iggesund aangekomen. Nu even de camping opzoeken. Ik kan op Ankarmons camping voor 150 euro overnachten. Snel even wat recht zetten en dan aan de wandel naar het dorpje.
Daar hebben ze een museum. Helaas gesloten. Ik kon er wel door wandelen. Een voormalige waterkrachtcentrale. De transportbuizen voor het water zijn van hout gemaakt. Dan maar wat foto's maken en verder wandelen. Hogerop is de nieuwe centrale gebouwd, volop in gebruik maar er was niemand die wat informatie kon verstrekken.
Dan maar terug naar de camping en de was gaan verzorgen. Tja, en dan merk je dat je wasmiddel bent vergeten. Dan loop je nog snel even naar de stad maar daar blijkt dat de lokale super al dicht is. Maar weer terug naar de camping.
De zon staat nog redelijk hoog aan de hemel en daar gaan we lekker van genieten. Ondertussen ook ook maar even wat folders door genomen om te zien waar de dag van morgen me zal brengen.

vorige eerste vorige laatste volgende volgende

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!